Na temelju jednog malog seoskog imanja sagrađenog još početkom 20 st. nastao je salaš Lamut. Krasi ga ljepota tradicionalne arhitekture, mnoštvo zelenila i netaknute prirode, te plodna slavonska zemlja.

Već samim dolaskom pred salaš osjetit ćete pravi ugođaj pitomog slavonskog sela, a otkrivši sve ljepote i blagodati ovog salaša poželjet ćete ostati, daleko od gratske gužve i vreve.

Ovaj idiličan salaš nudi Vam uslugu smještaja u sobama sa namještajem starim i preko 100 godina, domaću hranu, organizacije domjenaka, poslova, svadbi, team buildinga, uživanja u zvucima tamburica te sve ono što Vi poželite  a mi možemo učiniti za Vas kako bi vam boravak bio što ugodniji.

Prošetavši salašom vidjet ćete da ga krase sva obilježja jednog salaša:krušne peći, čardak, ambar, konjska štala, đeram, pušnica.

Ako poželite prenoćiti, to možemo učiniti u nekoj od 11 soba ili ambara (ukupnog kapaciteta 25 ležaja) spavajući pritom na krevetima na kakvima su spavali stari šokci. Hrana koju spremamo na salašu zadovoljit će nepca i najvećih gurmana. Prasetina i janjetina s ražnja, teletina ispod peke, čobanac, grah, fiš,šaran u rašljama, kulen, čvarci, kobasica, krvavica, kulenova seka samo su neka od jela koja Vam nudimo.

Uskoro otvaramo pogon za preradu kulena i domaćih slavonskih delicija uz koje će biti i kušaona.

Na salašu se nalazi velika sala kapaciteta 140 osoba, mala sala "SALON RUŽA" kapaciteta 35 osoba te sjenica koja prima 50 osoba.

Uz salaš Lamut se nalazi src Lučić s malonogometnim igralištem s umjetnom travom i teniskim terenima, gdje se možete rekreirati okruženi šumom i zelenilom.

U ponudi imamo jahanje i vožnju fijakerom.

Ukažite nam svoje povjerenje i sigurni smo da ćemo zadovoljiti sve vaše želje!

Sve onformacije i rezervacije na tel 098/18-77-203 032/332-588

Cijena: dvokrevetna soba s doručkom 330 kuna (s PDV-om)